Detectoare radar Cobra

Detector radar

Cobra XRS 9340
Cobra XRS 9340
Detector radar/ laser cu 12 benzi. banda Ku pentru Europa reprezinta o dotare necesara. Detectie radar in toate benzile si sistem VG2. Inlocuieste detectorul Cobra 9300 si 9380. Cobra Electronics Corporation este recunoscuta pe plan mondial drept unul dintre marii producatori de detectoare de radar. In Statele Unite ale Americii, Cobra este cel mai popular brand din industria detectoarelor. Oferind o gama diversificata de modele la preturi accesibile, Cobra a devenit un nume cunoscut si in Europa.


Pret: 330 Lei

 

Specificatii tehnice
  Producator Cobra
  Model XRS 9340
  Caracteristici generale Inlocuind detectoarele radar Cobra 9300 si Cobra 9380, detectorul radar Cobra 9330 aduce in plus un design modern si banda Ku pentru Europa.

Detectorul de radar XRS-9330 - Detector radar cu 12 benzi de detectie
  Dotari LaserEye® 360 Detection
UltraBrightTM Data Display
Digital Signal Strength Meter
Safety Alert® Traffic Warning System
  Tehnologii Cobra Exclusive IntelliMateTM Intelligent Auto Mute Sysyem
Strobe Alert® Warns of Approciating Emergency Vehicles
  6 RADAR SIGNALS 1. X Band Radar
2. K Band Radar
3. Ka Superwide Radar
4. Ku Band Radar*
5. VG-2 Rader Detector-Detector
6. Spectre Rader Detector-Detector
  4 LASER SIGNALS 1. LTI 20-20TM Laser**
2. Ultra LyteTM Laser**
3. ProLaser**
4. ProLaser III**
  2 SAFETY SYSTEMS 1. Safety Alert® System
2. Strobe Alert® System

Detectie in benzile X, K, Ka si banda superlarga Ka
Benzile X, K si banda superlarga Ka sunt benzi radar utilizate de aparatele politiei. Banda X a fost prima banda folosita de politie, dar astazi este folosita cel mai putin. Toate detectoarele radar pot detecta toate cele 3 benzi.

360° protectie fata de pistoalele radar
Detectorul COBRA XRS 9340 asigura a tuturor semnalelor laser

Detectie Instant-On (in impulsuri)
Cele mai multe din aparatele radar emit constant un semnal care poate fi detectat de un detector radar. Unele aparate radar au caracteristica "Instant-On" sau "Pulse". Aceste aparate nu emit un semnal decat atunci cand sunt activate de politist, lucru care de obicei se intampla atunci cand masina "tinta" este in raza de actiune a aparatului.

Safety Alert® (alerte de siguranta)
Avertizeaza soferii despre autovehicolele de urgenta si despre pericole existente pe drum, prin intermediul sistemelor echipate cu emitatori Safety Alert®. Optiunea Safety Alert® este raspunsul aparatelor Cobra la sistemul de avertizari de siguranta oferit de alti cativa producatori.

Strobe AlertT
Caracteristica Strobe AlertT este oferita exclusiv de Cobra. Strobe AlertT va detecta autovehiculele de urgenta, cum ar fi masinile pompierilor si ale politieicare sunt echipate cu emitatoare corespunzatoare.

Nedetectabil de catre VG-2
VG-2 este o tehnologie utilizata de politie pentru a depista detectoarele de radar. Este folosita in special in statele in care folosirea detectoarelor radar este ilegala. Detectoarele care au optiune "nedetectabil VG-2" nu pot fi detectate cu aceasta tehnologie.

Alerte VG-2
VG-2 este o tehnologie utilizata de politie pentru a depista detectoarele de radar. Detectoarele cu aceasta optiune vor detecta atunci cand un VG-2 este in actiune si va vor avertiza despre aceasta.

Nedetectabil de catre Spectre I
Spectre I este o tehnologie pentru detectarea detectoarelor de radar. Este folosit de politie in zonele in care folosirea detectoarelor este ilegala, pentru depistarea soferilor care folosesc detectoare de radar. Detectoarele radar echipate cu aceasta optiune sunt invizibile pentru detectoarele de detector radar care folosesc tehnologia Spectre I.

Alerte Spectre I
Spectre I este o tehnologie pentru detectarea detectoarelor de radar. Este folosit de politie in zonele in care folosirea detectoarelor este ilegala, pentru depistarea soferilor care folosesc detectoare de radar. Detectoarele radar echipate cu aceasta optiune pot detecta detectoarele de detector care folosesc tehnologia Spectre I si va vor avertiza.

Selectie intre avertizarea vocala sau avertizarea prin tonuri
Avertizarea vocala permite detectorului sa "vorbeasca" cu dumneavoastra. Veti auzi avertizarile vorbite in limba engleza. Acest lucru va permite sa va mentineti privirea pe drum, in loc sa va uitati pe afisaj sau sa memorati anumite tonuri. Unele modele au posibilitatea sa va alerteze vocal si pentru mesajele de avertizare de siguranta. De exemplu, veti auzi "ROAD WORK AHEAD" in loc sa trebuiasca sa va uitati pe afisaj sau sa memorati un anumit ton de alerta.

Afisaj ultrastralucitoer cu LED-uri
Afisajul cu LED-uri afiseaza luminos diferitele avertizari. Va fi o lumina, sau o combinatie de lumini pentru fiecare banda. Este marcata pe afisaj corespondenta intre lumini si fiecare banda in parte. Un tip mai evoluat de afisaj foloseste icon-uri in fata luminilor. Aceasta face mai usor de inteles avertizarea dintr-o singura privire.

Avertizari de siguranta detaliate
Asigura avertizari specifice pentru fiecare tip de alerte de siguranta (Safety Alert) sau Strobe Alert. Unele modele afiseaza un mesaj specific pe afisaj, alte modele, cu avertizare vocala, emit un mesaj audio pentru fiecare tip de alerta. Unele modele folosesc ambele tipuri de avertizari, vizuale si audio.

Indicarea numerica a tariei semnalului
"Taria semnalului" indica, cat de aproapre se afla radarul politiei. Majoritatea modelelor au o modalitate de a indica taria semnalului. Tipurile obisnuite, care au numai afisaj cu LED-uri, indica taria semnalului prin cat de des clipesc LED-urile. Unele modele afiseaza un numar intre 1 si 9. Altele au icon-uri pe afisaj pentru indicarea tariei semnalului. La modelele cu afisaj alfa-numeric, taria semnalului este indicata de obicei printr-un grafic de tip bara luminoasa.

Moduri Oras (City) si Sosea (Highway)
Modul Oras (City) reduce numarul alertelor false pe care le primiti. Exista diferente in modul in care diferiti fabricanti folosesc modul Oras. In unele cazuri, filtrul pentru modul Oras elimina complet toate semnalele detectate in banda X. alte aparate alerteaza la detectarea semnalului, dar daca semnalul este slab, intra automat in functiune modul Quiet (silentios) dupa unul sau doua bip-uri de avertizare. Modul Sosea (Highway) nu filtreaza semnalele in nici o banda si nici nu anuleaza semnalele slabe.

Modul exclusiv audio
In acest mod, alertele vizuale si indicarea tariei semnalului sunt dezactivate si afisajul se va intuneca. Asigurati-va ca volumul sonor nu este anulat sau pus pe modul silentios atunci cand sunteti in modul exclusiv audio.

Modul exclusiv video
In acest mod aparatul nu va emite nici un sunet, dar vor fi active alertele vizuale pe afisaj.

Anularea automata si manuala a avertizarilor
Anularea automata permite detectorului sa anuleze automat, sau sa scada volumul unei avertizari, dupa primele cateva bip-uri. Anularea manuala inseamna ca pe aparat exista un buton "Mute" sau "Quiet", care permite anularea avertizarii atunci cand este apasat.

IntelliMuteT
SmartMuteT este disponibil numai la cateva modele Cobra. Va permite sa evitati avertizarile pe care nu este nevoie sa auziti deoarece sunteti stationat sau circulati cu viteza redusa. Prin sesizarea turatiei motorului SmartMuteT "stie" cand circulati cu viteza redusa si va anula automat toate alertele (cu exceptia semnalelor emise de autovehicolele de urgenta.

Buton de reglaj al luminozitatii cu 3 nivele
Aceasta optiune va permite sa controlati luminozitatea afisajului detectorului de radar Cobra 9340

Memorie electronica pentru memorarea setarilor
Memorarea setarilor este disponibila la aproape toate modelele. Aceasta inseamna ca daca aparatul este oprit sau se intrerupe alimentarea, toate setarile dumneavoastra vor fi memorate.

Controlul volumului
Regleaza nivelul sonor al avertizarilor audio